21.06.2018.   12:00 sati

Uvjeti za vožnju su povoljni.
 
Dionicama cesta koje prolaze usjecima upozoravamo na moguće odrone kamenja i zemlje na kolnik.
 
Na dionicama cesta gdje su u tijeku radovi prometuje se sporije, pa vozače molimo za oprezniju vožnju i poštivanje privremene regulacije prometa.
__________________________________________ 
Zbog odrona na dionicama M-14.2 Drvar - Resanovci i M-18 Sarajevo - Foča (na lokaciji Sijeračke Stijene) promet se odvija usporeno, jednim prometnim trakom naizmjenično.
 
Zbog radova na održavanju tunela na A-1, večeras od 22:00 sata do sutra do 06:00 sati, promet će biti obustavljen u tunelu 1.mart u smjeru Lašva - Zenica jug.
 
Na dionici autoceste A1 Sarajevo zapad - Tarčin (lokacija Ban Brdo) zbog klizišta promet je u dužini od 1 km preusmjeren u pretjecajnu traku.
Zbog izvođenja radova na dionici Lepenica - Tarčin, zatvorena je vozna traka u smjeru Tarčina. Za vrijeme izvođenja radova, promet se preusmjerava u pretjecajnu traku uz ograničenje brzine od 60 km/h.
 
Na dionici M-18 Brod na Drini - Šćepan Polje (granica BiH/CG), zabranjen je promet za sva vozila čija ukupna masa prelazi 16 tona.
 
Sporije odvijanje prometa zbog radova očekivati je na:
- M-14 Bihać - Srbljani,
- M-14.1 Odžak - Vukosavlje,
- M-16.2 Bugojno - Uskoplje (Dražev Dolac).
 
Usporeno se prometuje na dionici M-16 Banja Luka - Crna Rijeka (Gornji Šeher) zbog aktiviranja klizišta i pucanja vodovodne cijevi.
 
Zbog radova na razminiranju terena u blizini prometnice mogući su povremeni zastoji tijekom  
dana na M-14.1 Brod - Odžak (Klakari Donji) i Brod - Šamac (u naselju Liješće).
 
Zbog izvođenja radova u Mostaru, obustavljen je promet od Lučkog mosta do parka Alekse Šantića, te od raskrižja ulica maršala Tita i braće Brkića do Trga Ivana Krndelja (autobusna stanica).
______________________________________________ 
Pojačan je izlaz osobnih vozila na graničnom prijelazu Doljani.
Na ostalim graničnim prijelazima nema dužih zadržavanja.
 
Zbog miniranja u blizini GP Ivanica - Gornji Brgat, danas od 13:00 do 18:00 sati promet će se povremeno obustavljati u trajanju od 20 minuta.
________________________________________
Pozdrav iz IC AMSBIH-a
JoomShaper