26 međužupanijsko natjecanje “Sigurno u prometu”

Auto moto savez u Bosni i Hercegovini organizirao je 26. međužupanijsko natjecanje “Sigurno u prometu” učenika osnovnih škola iz poznavanja prometnih i sigurnosnih pravila i vještine upravljanja biciklom, u Gradskoj dvorani u Čapljini.

Na međužupanijskom natjecanju sudjeluje 10 školskih ekipa (pobjednika županijskih natjecanja) iz 6 županija, Hercegovačko-neretvanske, Zapadnohercegovačke, Hercegbosanske, Županije Središnja Bosna, i Posavske županije. Natjecanje „Sigurno u prometu“ je najmasovnija prometno-preventivna i edukativna akcija u kojoj sudjeluju učenici iz 160 škola iz Federacije BiH koje se odvija u više razina natjecanja, počevši od školskih, općinskih, županijskih i u završnici međužupanijsko natjecanje.

Cilj ove prometno-preventivne i edukativne akcije je doprinijeti povećanju razine sigurnosti cestovnog prometa i podizanju razine prometne kulture kroz edukaciju učenika osnovnih škola u poznavanju prometnih pravila i kroz natjecanja učenika u poznavanju prometnih pravila i upravljanju biciklom u uvjetima cestovnog prometa.

Konačni Poredak 2024.

Naša adresa

Akademika Ivana Zovke 12
88 000 Mostar
Bosna i Hercegovina

Radno vrijeme

Ponedjeljak – Petak
08:00 do 15:00
Dežurstva van radnog vremena

00:00 do 24:00

+387 63 753 699

Ako imate bilo kakva pitanja, kontaktirajte nas

Društvene mreže

Pronađite nas na društvenim mrežama